Teknik

På teknikholdet arbejder vi med at forbedre teknikker og spark gennem varieret træning, både med henblik på stævnedeltagelse, men også som supplering til den almindelige grundtræning. Her har du mulighed for at arbejde med taeugk/poomsae, lære nye teknikker, få kendskab til konkurrenceaspektet i taekwondo, og samt blive mere selvsikker i din træning. Alle, der har min. 10. kup (hvidt bælte med gult snip) er velkomne til træningen, men man skal være min. 10 år.

Træningen vil, uden for stævnesæsonen, være fokuseret på enkelte teknikker. Her er formålet at gå i dybden med få teknikker, for at bedre forståelse og udførelse heraf. I stævnesæson er det primære fokus konkurrence træning, men man er velkommen selvom man ikke forventer at deltage ved konkurrencer.

Holdet instrueres af Alba Hollederer og Victor Schultz. De har begge været på landsholdet i 6+ år og har opnået flotte resultater. Alba har deltaget ved VM x4, vundet Beach EM x2 og flere medaljer til EM med 2x sølv og 3x bronze. Victor har deltaget ved VM x2 og vundet EM guld x2.

Hvis du skal tilknyttes teknikholdet, skal du kontakte din træner eller skriv til [email protected]. Herefter kan din deltagelse på dette hold blive registreret i systemet ved afkrydsning.

Se træningstider

Teknikudøver står ved barre og strækker ud til højt, lodret spark.