Teknik

På teknikholdet arbejder vi med at forbedre teknikker og spark gennem varieret træning, både med henblik på stævnedeltagelse, men også som supplering til den almindelige grundtræning. Her har du mulighed for at arbejde med taeugk/poomsae, lære nye teknikker, få kendskab til konkurrenceaspektet i taekwondo, og samt blive mere selvsikker i din træning. Alle, der har min. 10. kup (hvidt bælte med gult snip) er velkomne til træningen, men man skal være min. 10 år.

Træningen vil, uden for stævnesæsonen, være fokuseret på enkelte teknikker. Her er formålet at gå i dybden med få teknikker, for at bedre forståelse og udførelse heraf. I stævnesæson er det primære fokus konkurrence træning, men man er velkommen selvom man ikke forventer at deltage ved konkurrencer.

Holdet instrueres af Nikoline Frølich, tidligere landsholdsudøver. Hun har gennem sine 6 år på landsholdet opnået flotte resultater, herunder guld i poomsae ved EM 2019. Derudover vandt hun bronze ved VM 2014, EM 2017 og Beach VM 2017.

Hvis du skal tilknyttes teknikholdet, skal du kontakte din træner eller skrive til [email protected]. Herefter kan din deltagelse på dette hold blive registreret i systemet ved afkrydsning.

Se træningstider